'Study the science of art and the art of science.'
| Richard Feynman

ACADEMY

Bij organisaties zien wij een groeiende behoefte om betekenisvolle impact te maken op mensen; klanten én medewerkers. Veel van onze opdrachtgevers zijn daarom op zoek naar manieren om dit waar te maken. Design thinking lijkt vaak de succesformule te zijn, maar kunnen we dit eigenlijk wel? Hoe kunnen we hier meer over leren? Welke vaardigheden zouden we moeten ontwikkelen?

En wat als wij nu eens een design gedreven cultuur zouden creëren, hoe mooi zou dat zijn?!

Met de Academy helpen wij organisaties hier goed in te worden. Op Propedeuse, Bachelor en Masterniveau.

SLACHTOFFERHULP NEDERLAND
Customer Journey Mapping | 2016

PROPEDEUSE

Een introductie in de achtergrond van design thinking en hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan.

In deze propedeuse introductie training leer je alle grondbeginselen van design thinking om zo objectief te kunnen beoordelen of design thinking voor jou organisatie een passende aanpak is.

 

Meer weten over deze training? Bel voor een afspraak 030 8903220

Help!

“Ik zou graag willen ervaren wat design thinking voor ons kan betekenen. Ik heb al iets gehoord over design thinking en las er laatst een interessant artikel over. Zou het iets voor ons kunnen zijn?”

WAT JE LEERT

In de propedeuse nemen we je mee door het hele ontwerpproces van design thinking. Je leert iets over de geschiedenis en achtergrond van design. Je maakt kennis met verschillende tools en methodes en gaat hier ook mee aan de slag.

Naast de vaardigheden besteden we ook veel aandacht aan de verschillen tussen bestaande innovatie methodes en de design thinking benadering.

WAT JE STRAKS KUNT

Na afloop van deze training ben je in staat om de waarde van design thinking te herkennen en te plaatsen in je eigen context.

JOUW RESULTAAT

Deze propedeuse geeft je de mogelijkheid en het vertrouwen om binnen jouw organisatie het gesprek te voeren over de kansen die design thinking jullie te bieden heeft.

UITGEVERIJ MALMBERG
(2012)

BACHELOR

Werken als een design team aan ons eerste design thinking project, dat doe je zo!

In deze design thinking bachelor leer je om op een gestructureerde manier het meeste resultaat te halen uit al het goede van design thinking om zo nog effectiever te kunnen innoveren.

 

Meer weten over deze training? Bel voor een afspraak 030 8903220

Help!

Ik wil starten met een design thinking project, maar waar begin ik? Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een project en wat moet ik nu al weten en kunnen om straks succesvol te zijn?

WAT JE LEERT

In deze training leer je een design thinking project te ontwerpen en in te richten. Alle belangrijke facetten komen aan bod zoals de benodigde vaardigheden, de rollen in je team, de project-timeline, het meten van succes en meer.

WAT JE STRAKS KUNT

Na afloop van deze bachelor ben je in staat om een eigen design thinking project te ontwerpen en in te richten. Je bent in staat om haalbare doelen te benoemen, een ontwerpteam samen te stellen en de juiste tools en methodes in te zetten.

JOUW RESULTAAT

Deze bachelor gaat je helpen om het maximale resultaat te bereiken voor jullie innovatie uitdagingen.

SCHNEIDER ELECTRIC iov WDHB
Londen | 2016

MASTER

Hoe mooi zou het zijn als iedereen in onze organisatie voelt hoe belangrijk het is om mensen centraal te stellen en in staat is om hier ook voor te ontwerpen.

In de master leer je alles over het inrichten van een human-centered en design gedreven organisatie en wat dit betekent voor een dynamische en innovatieve cultuur.

 

Meer weten over deze training? Bel voor een afspraak 030 8903220

HELP!

“Om mee te blijven bewegen in de dynamische wereld waarin we leven, lukt het ons niet om de eerste stap te zetten. Want wat als dat een stap in de verkeerde richting is? Hoe creëren wij een flexibele, creatieve en innovatieve organisatie? Kan design thinking ons helpen?”

WAT JE LEERT

In dit masterprogramma leer je om op een ontwerpende manier te werken aan strategie, visieontwikkeling en zelfs HR beleid. Je gaat aan de slag met het ontwerpen van jullie ideale organisatie. Niet als een eindpunt, maar als een proces waarin mensen centraal staan, omgang met onzekerheden gewoon wordt en het ego ondergeschikt is aan het team.

WAT JE STRAKS KUNT

Na afloop van dit programma ben je in staat om een proces in te richten waarmee je in staat bent om (in co-creatie) te ontwerpen aan een design- en mensgedreven organisatie.

In deze master besteden we veel aandacht aan het proces en hoe je hierin strategie kan vertalen naar acties, hoe je groot- / lange termijn kunt verbinden met klein- / korte termijn.

JOUW RESULTAAT

Deze master gaat je helpen om op een ontwerpende en daarmee dynamische manier aan jouw eigen organisatie te werken. Geen uitrolbare herstructurering, maar de vaardigheid bezitten om in de gewenste richting te sturen.

ProRail
HU | 2011

Wil je weten Designing Cultures voor jullie kan betekenen? Bel voor een afspraak 030 8903220

Utrecht. The Heart
of the Netherlands

… is where we live and play

Designing Cultures is een
initiatief van 31Volts

31Volts

Oudegracht 8
3511AM Utrecht
030 8903220

 

MARCEL@31V.NL
0624691116